Gå en skrivarkurs

Gå en skrivarkurs

FINN DIN STILISTISKA ÅDRA

Att skriva har vi alla någon gång i livet varit tvungna att använda oss utav som verktyg i livet. Vissa tycker att det är ren pina, andra ser det som en praktisk självklar kunskap och några människor livnär sig på sin stilistiska talang. Det många lätt glömmer bort är det faktum att du inte behöver vara författare eller journalist för att uppskatta skrivandets gåva.

Skriv bort stressen

Att skriva kan fungera som en effektiv stresshantering då man genom att ”skriva av sig” kan känna en form utav lätthet. Post-it lappar är en poppis som lätt kan sättas i perspektiv till detta fenomen. Vi alla har säkerligen bombarderat ett skrivbord någon gång i livet med gula och rosa lappar, just för att hjälpa hjärnan att lugna ner sig och att samla ihop sig. Skrivandet har en stark påverkan på ditt sinne och närvarande, och alla människor kan uppskatta det. Detta gäller dock endas så länge du skriver om någonting som intresserar dig. Skriver du om någonting bara för att du måste försvinner charmen med det och effekten blir tvärtemot.

En fördel på livets resa

Det kommer att dyka upp många tillfällen i livet där det är till din fördel att ha ett gediget ordförråd samt en stilistisk ådra. Exempel på sådana tillfällen kan vara när du behöver skriva ett nytt CV, när du ska skriva dina bröllopslöften eller när du känner ett behov av att sända in en viktig insändare till din lokaltidning. Listan är lång och du är den enda som vet dina behov.

Tycker du om att skriva men saknar inspiration och verktyg för att lyckas utveckla din kunskap till något annat än vad den är idag? Gå en skrivarkurs. Det finns i dagsläget ett enormt kursutbud runt om i Sverige. Skriv ”skrivarkurs” eller ”lär dig skriva” i sökfältet på google och välkomna jakten på just din perfekta kurs. Slå slag i saken genom att anmäla dig och låt kreativiteten i dina fingrar vakna till liv!

Comments are closed.